+31 (0)50 2110715

  • Gratis verzenden vanaf € 35,00 binnen Nederland en België
  • Snelle levering

Adler Ortho Aktiv-capsules

 

Adler Ortho Aktiv-capsules

Adler Ortho Aktiv-capsules zijn Orthomoleculaire voedingssupplementen. Deze voedingssupplementen zorgen voor optimale concentraties van stoffen die de cellen in uw lichaam nodig hebben.

Adler Ortho Aktiv-capsules combineren met celzouten

De Adler-capsules ondersteunen de opname van celzouten in het lichaam. U kunt de voedingssupplementen van Adler combineren met alle celzouten (nr. 1 t/m 12).

Gebruik celzouten met overeenkomstige Adler Ortho Aktiv-nummers

Is er bij u een groot gebrek aan een bepaalde grondstof ontdekt, bijvoorbeeld bij een gezichtsanalyse? Dan weet u waarschijnlijk ook welke celzouten u moet slikken. Slik de Adler-capsules met overeenkomstige nummers voor een optimale werking.

Voorbeelden:

U slikt celzout nr. 1? Vul deze dan aan met Adler Ortho Aktiv nr. 1.

Slikt u celzout nr. 3, 5 en 7? Dan bevordert u de werking met Adler Ortho Aktiv nr. 3, 5 en 7.

Tweeledige werking

De werking van de Adler Ortho Aktiv-capsules is tweeledig. U vult uw grondstoffen aan en ondersteunt de opname van celzouten in het lichaam.

Inname zonder Schüssler-celzouten

U kunt elk Adler Ortho Aktiv-product ook zonder Schüssler-zouten innemen. Volg bij het gebruiken van de capsules de instructies op de verpakking.

Milieuvriendelijke samenstelling en verpakking

De Adler Ortho Aktiv-capsules bestaan uit plantaardige cellulose. Ook de doordrukstrips (blisterverpakkingen) worden gemaakt op basis van planten. Ze vergaan en zijn dus milieuvriendelijk.

 

 x 

Winkelwagen is leeg