+31 (0)50 2110715

  • Gratis verzenden vanaf € 35,00 binnen Nederland en België
  • Snelle levering

Schussler Celzout Mengsels

Resultaten 1 - 12 van 12

Schussler Mengsel voor Pollen

Mengsel voor Pollen bestaat uit: nr. 2 Calcium phosphoricum, nr. 3 Ferrum phosphoricum, nr. 4 Kalium chloride, nr. 7 Magnesium phosphoricum, nr. 8 Natrium chloride, nr. 10 Natrium sulfuricum, nr....

€ 14,75

Meer informatie

Schussler Mengsel voor het ontslakken

Het mengsel voor ontslakken bestaat uit de volgende celzouten: nr. 3 Ferrum phosphoricum, nr. 6 Kalium sulfuricum, nr. 9 Natrium phosphoricum, nr. 10 Natrium sulfuricum en nr. 12 Calcium sulfuricum.

€ 14,75

Meer informatie

Schussler Mengsel voor Sporters

Het mengsel voor sporters bestaat uit de volgende celzouten: nr. 3 Ferrum phosphoricum, nr. 5 Kalium phosphoricum, nr. 7 Magnesium phosphoricum, nr. 9 Natrium phosphoricum ....

€ 14,75

Meer informatie

Schussler Mengsel voor Elasticiteit

Mengsel voor Elasticiteit maakt flexibel, zowel van lichaam als van geest. Het zorgt voor de spieren, helpt te ontspannen en maakt soepel.

€ 14,75

Meer informatie

Schussler Mengsel voor haren en nagels

Het mengsel voor haren en nagels bestaat uit: nr. 1 Calcium fluoratum, nr. 8 Natrium chloride en nr. 11 Silicea ....

€ 14,75

Meer informatie

Schussler Mengsel voor Kantoor

Schussler Mengsel voor Kantoor geeft vitaliteit en alertheid op kantoor. Zorgt voor een betere concentratie en maakt minder stressgevoelig.

€ 14,75

Meer informatie

Schussler Mengsel voor Energie

Het Mengsel voor Energie bestaat uit: nr. 3 Ferrum phosphoricum, nr. 5 Kalium phosphoricum, nr. 8 Natrium chloride en nr. 9 Natrium phosphoricum ....

€ 14,75

Meer informatie

Schussler Mengsel voor Studeren & Schoolkinderen

Mengsel voor studeren en schoolkinderen bestaat uit: nr. 2 Calcium phosphoricum, nr. 3 Ferrum phosphoricum, nr. 5 Kalium phosphoricum en nr. 7 Magnesium phosphoricum

€ 14,75

Meer informatie

Schussler Mengsel voor Winter

Mengsel voor de Winter helpt je om gemakkelijker de winter door te komen. Bij problemen met kou en winterse aandoeningen. Ook versterkt het je weerstand.

€ 14,75

Meer informatie

Schussler Mengsel 1 t/m 12 - beweging naar buiten

Dit mengsel zorgt voor een betere communicatie met je omgeving en maakt het je gemakkelijker je aan de ander te laten zien zoals je werkelijk bent.

€ 14,75

Meer informatie

Schussler Mengsel 1 t/m 12 - beweging naar binnen

Deze combinatie versterkt je vertrouwen en de kracht om jezelf neer te zetten. Het zorgt ervoor dat je alles wat er op je afkomt ook aankunt en dat je dit kunt verwerken ....

€ 14,75

Meer informatie


Schussler Celzout Mengsels

Schussler Celzout Mengsels zijn een mooie aanvulling op de tabletjes. De gewreven poeder is een samenstelling van bepaalde mineralen speciaal voor mensen die een kuur willen, of voor diegene die moeite hebben met een cocktail van tabletjes.

Net als de tabletjes bevatten ook de poeders van Schussler Celzout Mengsels lactose. Dus mensen met een lactose-intolerantie kunnen beter celzouten op alcoholbasis nemen.

Je kunt 3 maal daags een afgestreken plasticlepeltje poeder in de mond laten smelten, liefst niet gelijk eten of drinken.

 x 

Winkelwagen is leeg