+31 (0)50 2110715

  • Gratis verzenden vanaf € 35,00 binnen Nederland en België
  • Snelle levering

Schussler Mengsel voor Energie

E-mailadres
Schussler Mengsel voor Energie
Prijs
€ 14,75
Leverbaar

Het Mengsel voor Energie bestaat uit: nr. 3 - Ferrum phosphoricum, nr. 5 - Kalium phosphoricum, nr. 8 - Natrium chloride en nr. 9 - Natrium phosphoricum.

Wanneer je celzouten gaat gebruiken is het belangrijk dat je begint met de energiehuishouding. Wanneer er geen energie is, dan kan het lichaam ook niet herstellen. Dit kun je vergelijken met een bouwplaats met alleen maar bouwmateriaal. Er zal op deze manier niet veel aan je huis gebeuren. Er zullen ook bouwvakkers-werkmannen nodig zijn, die de materialen op hun plaats zetten. Het Mengsel voor Energie kun je vergelijken met de werkmannen. Wanneer je het Mengsel voor Energie gebruikt en je krijgt weer energie, dan gaat ook het lichaam weer aan het werk en kan met de eventuele opruiming beginnen.

Een volgende stap kan dan ook zijn dat het lichaam oude rommel gaat opruimen. Een volgende klacht heeft daarom ook te maken met een ander mineraal, dat zijn tekort laat zien. Zo kunnen gezwollen ledematen duiden op bijvoorbeeld een tekort van nr. 10 - Natrium sulfuricum. Dit mineraal kun je dan aan het mengsel toevoegen. Je kunt het mengsel ook gebruiken als basis en dit met andere celzouten combineren.

Let op! Door het gebruik van het Mengsel voor Energie kunnen er oude onopgeloste blokkades verschijnen, meestal verdwijnen die na enkele dagen. Teken dat het lichaam aan het opruimen is. 

Gebruik: 3 afgestreken plastic lepeltjes poeder per dag innemen.

Inhoud: 200 gram

 x 

Winkelwagen is leeg