+31 (0)50 2110715

  • Gratis verzenden vanaf € 35,00 binnen Nederland en België
  • Snelle levering

Schussler Mengsel voor het ontslakken

E-mailadres
mengsel-voor-ontslakken
Prijs
€ 14,75


Het Mengsel voor het Ontslakken bestaat uit: nr. 3 - Ferrum phosphoricum, nr. 6 - Kalium sulfuricum, nr. 9 - Natrium phosphoricum, nr. 10 - Natrium sulfuricum, nr. 12 - Calcium sulfuricum.

Nr.  3 zorgt voor zuurstof in de cellen en de verbranding, bindt de vrije radicalen, ondersteunt het afweersysteem en stimuleert het immuunsysteem.
Nr.  6 verwijdert oude belastendestoffen uit de cellen en haalt resten van chemische toevoegingen uit het lichaam, die in ons eten worden verwerkt.
Nr.  9 is het mineraal voor de zuurregeling, koolhydraten en de vetstofwisseling. Wanneer er weinig gegeten wordt, probeert het lichaam grotere hoeveelheid zuur via de stofwisseling te verwijderen.
Nr. 10 is het mineraal voor het uitscheiden van alle belastende stoffen. Het lichaam kan hierdoor de slakken en andere belastende stoffen via de dikke darm en de darmvlokken uitscheiden. Ook ondersteunt de nr. 10 de reinigende werking van de lever.
Nr. 12 maakt de doorlaatbaarheid van het bindweefsel beter. Wanneer het bindweefsel te dicht is kunnen de belastende stoffen niet uitgescheiden worden. De Calcium sulfuricum is ook goed bij cellulitis.

Gebruik: 3 afgestreken plastic lepeltjes poeder per dag innemen.  

Producent: SonnenMineral

Inhoud: 200 gram

Gebruik: 3 afgestreken plastic lepeltjes poeder per dag innemen.
 x 

Winkelwagen is leeg